Keukens, speciaal voor jou ontworpen

Een keuken moet passen bij zijn gebruikers. Voor een druk gezin is dat compleet anders dan voor een echtpaar dat de keuken met zijn tweeën gebruikt. Nog los van voorkeur voor materialen of kleuren, die voor iedereen verschillend is. Daarom ontwerpen wij keukens op maat, speciaal voor jou.

Merken waar wij o.a. mee werken
Bekijk ons magazine
  • Tevreden klanten aan het woord
  • Volop inspiratie
  • Het verhaal van Sentio

Maatwerk wensen

Jouw wensen, jouw ontwerp

Koperen kranen, greeploze kastjes of een marmeren aanrechtblad? Ieders wens is anders. Wat jij belangrijk vindt, bepaalt uiteindelijk voor een groot deel het ontwerp van je keuken. In onze showroom krijg je een goed beeld van alle materialen die we kunnen toepassen in jouw keuken.

Daarnaast bepaalt de ruimte waarin je keuken komt hoe je keuken eruit komt te zien. Gekke vormen, muurtjes of hoekjes? Daar weten we wel raad mee. We combineren jouw wensen en de bijzonderheden van jouw ruimte om creatieve ontwerpen te maken die passen. Bij jou, én in de ruimte.

Zeker van je zaak

Kwaliteit en persoonlijke dienstverlening

Vind je het belangrijk dat jouw keuken jarenlang meegaat? Dan ben je bij Sentio aan het juiste adres. We werken met topleveranciers, die grote waarde hechten aan kwalitatieve keukens. Het verschil merk je dagelijks, wanneer je lades soepel lopen en kastjes zachtjes sluiten.

De kwaliteit van onze keukens, leveren we ook in onze dienstverlening. We zijn een klein bedrijf, met een grote aandacht voor service. We geven je nét even meer aandacht dan je gewend bent, zodat je de beste keuzes kan maken en jouw keuken écht een droomkeuken wordt.

Service aan huis

Sfeer proeven voor het ontwerp, inmeten, montage en nazorg: we helpen je graag in de showroom, of gewoon thuis.