Wij zijn van 29 juli t/m 17 augustus op afspraak geopend. Ook in deze periode bent u van harte welkom!

Sentio Keukens

Persoonlijke aandacht maakt het verschil

Sentio keukens bestaat uit een klein team van keukenontwerpers en -monteurs, dat er alles aan doet om jouw keuken te ontwerpen. Door de persoonlijke aandacht die wij aan ieder ontwerp besteden, mogen we de mooiste keukens plaatsen voor onze klanten. Laat je inspireren en ervaar het zelf.

Van ontwerp tot plaatsing. En daarna.

Bij Sentio kun je terecht voor het complete proces van het ontwerp van je keuken, tot de plaatsing. Maar ook daarna blijven we jouw aanspreekpunt, mocht er iets zijn met je keuken. Wij willen dat jij lang kunt genieten en daar doen we dan ook alles voor. Van het ontwerpen en monteren van maatwerk kasten voor de perfecte opstelling, tot de beste nazorg als kers op de taart.

Merken waar wij o.a. mee werken
Service aan huis

Sfeer proeven voor het ontwerp, inmeten, montage en nazorg: we helpen je graag in de showroom, of gewoon thuis.

Alles in huis

Eén aanspreekpunt, bij wie je altijd terecht kan.

Bij Sentio heb je altijd één vast aanspreekpunt voor al je vragen. Tijdens het ontwerpen en alle keuzes die hierbij komen kijken, helpt Erik je graag verder. Hij weet alles van de materialen en mogelijkheden en vindt altijd een slimme manier om maatwerkvragen op te lossen.

Zodra jouw keuken in bestelling gaat, pakt Gerrit het stokje over. Hij komt thuis langs om jouw keuken exact in te meten en helpt je tijdens de fase van planning, montage en daarna. Zo weet je van begin tot eind bij wie je moet zijn met al je vragen.

Bekijk ons magazine
  • Tevreden klanten aan het woord
  • Volop inspiratie
  • Het verhaal van Sentio