• 5 Jaar garantie
  • Ruim assortiment
  • Service aan huis
  • Oog voor detail

Het complete plaatje

Aandacht voor ontwerp en montage

Bij Sentio vinden we het belangrijk dat een keuken perfect past. Bij jou, bij je interieur én in de ruimte. Daarom besteden we net even wat extra aandacht aan jouw keuken. We bespreken uitvoerig je wensen, bekijken de ruimte en zorgen voor een ontwerp dat volledig aansluit. Uiteraard zorgen we dat de keuken vervolgens ook goed gemonteerd wordt.

Onze
werkwijze

Stap 1

1. Kennismaking

Voor we starten met het ontwerp, willen we graag meer over je weten. Bijvoorbeeld over je wensen, smaak en het gebruik van de keuken. Hierdoor kunnen we de keuken ontwerpen op jouw persoonlijke gebruik.

Stap 2

2. Schetsontwerp

Aan het einde van de kennismaking, komen je wensen tot uiting in een grove schets van je keuken. We maken daarbij samen ook alvast een eerste selectie van apparatuur en materialen.

Stap 3

3. Keukenontwerp

Terwijl jij alle informatie thuis laat bezinken, gaan wij verder met het ontwerp. We werken de schetsen verder uit, zodat we bij een volgende afspraak een compleet gedetailleerd ontwerp aan je kunnen presenteren.

Stap 4

4. Jouw keuzes

Tijdens onze vervolgafspraken, perfectioneren we het ontwerp op basis van jouw wensen. We kiezen dan ook definitief voor materiaal en apparatuur. Daar nemen we goed de tijd voor, want een keuken koop je meestal voor langere tijd.

Stap 5

5. Vakkundige montage

De keuken wordt volgens ontwerp voor jou op maat gemaakt. De verschillende onderdelen van jouw keuken worden thuis geleverd en door onze monteurs vakkundig gemonteerd. Pas als alles werkt en netjes is afgewerkt, leveren we de keuken op.

Stap 6

6. Garantie

We leveren en monteren kwalitatieve keukens. We vinden het belangrijk dat je daar jarenlang van kan genieten. Daarom leveren we de nazorg die nodig is om jouw keuken op en top in orde te houden.

Service aan huis

Sfeer proeven voor het ontwerp, inmeten, montage en nazorg: we helpen je graag in de showroom, of gewoon thuis.

Kleine showroom met grote keuzevrijheid!

In onze showroom tref je negen voorbeeldkeukens ter inspiratie, en tal van voorbeeldstalen van kastjes, bladen, grepen en meer. Een compacte showroom, maar zoveel om te kiezen. Jouw keuken ontwerpen we altijd op maat, zodat het aansluit op jouw wensen.

Bij die keuzes nemen we de tijd. Je hoeft ook nooit direct te kiezen. Kom gerust terug om nog eens die kraan te bekijken, of het aanrechtblad te voelen. Een keuken koop je meestal voor langere tijd, dus daar mag je best de tijd voor nemen. Wij helpen je graag in dat mooie proces.

Merken waar wij o.a. mee werken
Bekijk ons magazine
  • Tevreden klanten aan het woord
  • Volop inspiratie
  • Het verhaal van Sentio